avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... pt un referat \"tainuirea\" unde gasesc bibliografia?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

pt un referat "tainuirea" unde gasesc bibliografia?

din ce carti sa scriu un referat despre infractiunea tainuirea?ce ar trebui sa scriu in referat?definitii ?,speta si inafara de aceasta?.Va rog sa mi impartasiti din experienta voastra si sa nu mi raspundeti:" intreaba profesoru l "pt ca este exclusa aceasta varianta,mersi anticipat
Cel mai recent răspuns: marciuc , utilizator 14:03, 27 Decembrie 2011
Stimat forumist,

Din punctul meu de vedere, speța este doar munca dvs. Pe forum nu se rezolvă problemele studențești ale altora.

Vă doresc succes.
Am vazut abia acum mesajul tau. daca esti inca in timp da-mi o zi doua sa creez ceva. Astazi nu reusesc, dar spetele le iei din manual (cursuri), in Romania sunt culegeri de spete Le gasesti la orice biblioteca, spetele sunt exemplele pe care poti sa le dai.
am intrebat ce anume trebuie scris pt spete ,noi nu am facut exemple,adica ce analizam ,ce se scrie la o speta ,la un ghid de rezolvare ??mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere master 2012 silvianna silvianna Costica Bulai,Avram Filipas,Constantin Mitrache,Bogdan Nicolaie Bulai,Cristian Mitrache-Institutii de drept penal curs selectiv Ed.Trei Bucuresti 2008 Costica ... (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)