avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestare in instanta a deciziei de desfacere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestare in instanta a deciziei de desfacere a contractului de munca

Daca depun in instanta o contestatie la decizia de desfacere a contractului de munca si, sa presupunem, ca nu o sa am castig de cauza, care sunt consecintele? Va trebui sa platesc cheltuieli de judecata sau alte taxe?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 16 Decembrie 2011
Nimnei nu va poate spune care este cuantumul minim sau maxim al acestor cheltuieli .. in schimb va pot spune din ce se compun aceste chetuieli de judecata,in general, astfel :
- taxele judiciare de timbru şi timbrul judiciar;
- sumele cheltuite pentru administrarea probelor;
- sumele cheltuite pentru deplasarea părţilor şi martorilor la instanţă, eventual şi cazarea lor;
- onorariile avocaţilor şi experţilor;
- sumele plătite pentru deplasarea instanţei cu ocazia cercetării locale;
- salariul cuvenit părţilor sau martorilor pentru ziua când s-au deplasat la instanţă şi pe care nu l-au încasat de la locul de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie concediere docatalin docatalin Buna ziua, am lucrat la o societate comerciala in calitate de manager zona iar aceasta m-a concediat pe motive neimputabile mie. Am introdus contestatie la ... (vezi toată discuția)
Pot chema in judecata cu rezerva de a cere daunele pe cale separata? eusaisapte eusaisapte Am observat cazuri in care s-au formulat chemari in judecata in care daunele materiale, sau morale dupa caz, s-au cerut cu rezerva de a le cere pe cale ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata aurah aurah buna ziua, parintii mei au fost chemati in instanta pt faptul ca au construit pe un teren care nu este proprietatea lor!in chemarea in instanta, scrie ca ... (vezi toată discuția)