avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

daca angajtilor firmei li se acorda spor de noapte, spor de ore suplimentare si spor de zile festive, am trecut acest spor in cim sau in act aditional ca si procent asa cum este prevazut si in codul muncii, dar aplicat la salariul de baza, rezultatul este o suma care nu corespunde nici pe departe cu realitatea, avand in vedere ca salariatul lucreaza in program inegal, deci nu numai de noapte sau numai de zi.in revisal am facut o medie a timpului efectiv lucrat in aceste conditii, bazata pe media regimului de munca anual si a nr. de ore mediu lucrate in aceste conditii si a rezulatat o suma pe care am trecut- o la valoarea sporurilor. Avand in vedere ca acum este posibila si trecerea in procent a sporurilor, sa modific si sa transmit de ex.25% pt. sporul de noapte in loc de valoarea medie pe care am trecut-o, pt. ca este o valoare cu mult mai mare decat valoarea ideala rezultata din calcul? Nu stiu daca sa mai schimb ceva sau nu la aceste sporuri, avand in vedere ca azi e ultima zi de transmisie! Desi eu am facut prima transmisie in termenul prevazut intial de HG 5oo.Multumesc pt. raspunsuri!

Alte discuții în legătură

calculul indemnizatiei de concediu mihialescu mioara mihialescu mioara Cum se calculeaza indemnizatia de concediu la o societate comerciala, pentru un salariat care lucreaza in program inegal de lucru si care are specificat in ... (vezi toată discuția)
Revisal andabadea andabadea Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect trecand in revisal procentul de 25% pentru orele de noapte asa cum este prevazut in contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)