Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect trecand in revisal procentul de 25% pentru orele de noapte asa cum este prevazut in contractul individual de munca.Mentionez ca numarul orelor de noapte sunt inegale de la luna la luna, iar statul nu mai corespunde cu revisalul. Am inteles ca acesta nu inlocuieste cartea de munca. Am procedat corect?
Multumesc!
Potrivit HG nr.500/2011, sporurile se trec asa cum sunt ele prevazute in c.i.m. .... asadar, daca sporul este prevazut in procent atunci se va trece acest procent ... Variatiile privind sumele primite de salariat sau salariul efectuat reies din statul de plata.
variatile privind suma primita de catre angajat trebuie deasemeni trecuta in registrul de evidenta al salariatilor si anuntat la ITM in termen de 19 zile de la data producerii?
Multumesc?
Programul Revisal calculeaza sporurile la salariul de baza ... insa anumite sporuri sunt calculate si functie de numarul de ore lucrate , astfel incat intre REVISAL si statul de plata vor apare diferente ... despre aceste variatii este vorba ...
Revisal
mihialescu mioara
daca angajtilor firmei li se acorda spor de noapte, spor de ore suplimentare si spor de zile festive, am trecut acest spor in cim sau in act aditional ca si ... (vezi toată discuția)