avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect trecand in revisal procentul de 25% pentru orele de noapte asa cum este prevazut in contractul individual de munca.Mentionez ca numarul orelor de noapte sunt inegale de la luna la luna, iar statul nu mai corespunde cu revisalul. Am inteles ca acesta nu inlocuieste cartea de munca. Am procedat corect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 12 Ianuarie 2012
Potrivit HG nr.500/2011, sporurile se trec asa cum sunt ele prevazute in c.i.m. .... asadar, daca sporul este prevazut in procent atunci se va trece acest procent ... Variatiile privind sumele primite de salariat sau salariul efectuat reies din statul de plata.
variatile privind suma primita de catre angajat trebuie deasemeni trecuta in registrul de evidenta al salariatilor si anuntat la ITM in termen de 19 zile de la data producerii?
Multumesc?
Programul Revisal calculeaza sporurile la salariul de baza ... insa anumite sporuri sunt calculate si functie de numarul de ore lucrate , astfel incat intre REVISAL si statul de plata vor apare diferente ... despre aceste variatii este vorba ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal mihialescu mioara mihialescu mioara daca angajtilor firmei li se acorda spor de noapte, spor de ore suplimentare si spor de zile festive, am trecut acest spor in cim sau in act aditional ca si ... (vezi toată discuția)
Revisal- spor de noapte ContSters20351 ContSters20351 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez intr-o institutie unde se lucreaza si noaptea. Orele de noapte difera luna de luna. Pentru aceste ore personalul ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)