avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar - Nota de lichidare necesara chiar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar - Nota de lichidare necesara chiar daca nu sunt bunuri comune?

Buna ziua,
Eu si sotul meu am hotarat sa divortam de comun acord lanotar. am depus in acest sens cererea la notar si in termen de 30 de zile se va emite certificatul de divort. Nu avem copii si nici bunuri comune de impartit. Trebuie sa incheiem o nota de lichidare la notar chiar daca nu avem bunuri comune de impartit? Casatoria a avut loc acum 3 luni.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
maricri, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:22, 14 Decembrie 2011
nu este neaparat nevoie sa faceti si lichidarea regimului matrimonial. Sotii care au bunuri comune il pot face ulterior, iar in situatia dvs. daca nu aveti nici bunuri si nici datorii comune se poate face act de lichidare eventual pentru recunoasterea bunurilor proprii obtinute in timpul casatoriei
Nu aveti de ce sa faceti acea nota de lichidare pentru ca nu aveti bunuri comune, acum trei luni nu intrase in vigoare noul cod civil, cu diferitele tipuri de regimuri matrimoniale si incheierea de conventii conform acestor regimuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul matrimonial rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua.Vreau sa divortez prin instanta prin acordul partilor si as vrea sa stiu daca odata cu divortul se poate lichida si regimul matrimonial si daca da ... (vezi toată discuția)
Contract inainte sau dupa casatorie LittleMary LittleMary Buna ziua, In curand urmeaza sa ma casatoresc. DIn pacate logodnicul meu are ceva probleme si anume: multe amenzi la primarie din cauza permisului auto, ... (vezi toată discuția)
Diferențe între regimurile matrimoniale ContSters219511 ContSters219511 Care este dferenta cele 3 variante ale regimului matimonial dupa noul cod civil de la 01 oct 20111? - regimul in comunutate de bunuri - regimul in ... (vezi toată discuția)