LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Am un copil de 2 ani,nascut dintr-o relatie de concubinaj. Copilul poarta numele de familie al tatalui sau, un nume arabesc, tatal avand si cetatenia romana.
Cum pot proceda pt trecerea copilului pe numele meu?
In prezent exista pe rol un proces pt incredintare minor catre mama si program de vizitare. Pot cere schimbarea numelui in cadrul aceluiasi proces?
Doamna draga, nu am spus ca va jucati cu psihicul lui actual, ci viitor... Pe actul de nastere va ramane toata tarasenia asta, el va putea cunoaste aceste aspecte...
Unii copii ajunsi mari se supara astfel pe mamele lor, ca le-au sters ultima legatura (sau singura) cu tatal lor...
Altora le plac numele exotice, caci nu pot sti eu sau dv. ce nume va prefera un om cand va putea discerne cu privire la acesta... Si ar putea fi iar gresit din punctul lui de vedere.
Nu inteleg chestia cu atentia... chiar daca ar fi sa ma ghidez dupa preconceptii, ma gandesc la faptul ca majoritatea strainilor sunt mai zgarciti in orice negociere si ca a cere bani fara chitanta nu e chiar usor cad ceri unui strain, un om care, se presupune, nu are aceleasi preconceptii cu tine.
Ma rog, legal nu vad notiv, oricum... NU vad cu ce-l derenjeaza pe copil. e mai mult dorinta dv., nu vad interesul lui etc. Puteti incerca prin instanta, dupa ce aflati daca intr-adevar tatal nu vrea sa i se schimbe numele minorului. Eu nu mi-as sfatui insa un client sa faca asta.
Dreptul la nume
daciana1
Buna ziua!
Am fost in proces de stabilire a paternitatii cu tatal copilului meu. Miercuri am avut ultima infatisare, iar azi am citit sentinta pe internet. Ce ... (vezi toată discuția)