avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... protectia datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

protectia datelor cu caracter personal

In cazul in care asociatia prelucreaza date cu caracter personal obtinute direct de la client prin intermediul unui site, ce tip de contract ar trebui sa aiba asociatia cu administratorul site-ului?
Este acest administrator de site "imputernicit" in aspectul Legii 677/2001?
Daca asociatia este "operator" si administartorul site-ului "imputernicit"-ul acesteia, intre cei doi e necesar un contract de prestari servicii cu clauza de confidentialitate date sau trebuie facut un contract aparte cu termeni si conditii pentru prelucrerea datelor cu caracter personal?
Exista un contract cadru, un model pentru acest caz?
Mentionez ca acest contract trebuie anexat notificarii trimise la Agentia Nationala de Supraveghere pentru inregistrare, din acest motiv este atat de important.

Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Hepl me pentru salarizare trebuie sa notific ca firma care face salarizare sau pentru fiecare firma individual ovidiu7676 ovidiu7676 (6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea ... (vezi toată discuția)
Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)
Model contract Leissa Leissa Va rog mult ajutati-ma sa dasesc un model de contract intre o asociatie si un imputernicit care prelucreaza datele cu caracter personal conform art.20 al 5 al ... (vezi toată discuția)