avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amanarea controlului financiar de fond
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amanarea controlului financiar de fond

Saptamana viitoare o sa am control financiar si as vrea sa-l aman.Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de amanare?#-oCui trebuie sa adresez cererea, poate stiti un motiv bun de amanare:((:worthy:#-o#-o
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2008
ovidiupop75, utilizator
Trebuie sa ai un motiv plauzibil, ca sa se poata amana controlul.

Subsemnatul...... administrator......solicit amanarea controlului .....din urmatorul motiv......
Cererea se adreseaza directorului AFP, DGFP dupa caz.
Mult succes!
Art.101 alin.2 lit.d c.proc.fisc. prevede ca avizil de inspectie fiscala trebuie sa cuprinda "posibilitatea de a solicita amanarea datei de incepere a inspectiei fiscale." Se poate solicita o singura data pentru motive justificate.
Asa ca in cererea dvs. specificati ca in conformitate cu articolul mai sus mentionat este singura solicitare pe care ati facut-o iar ca motivatii incercati ceva legat de organizarea locului si timpului desfasurarii controlului in raport cu activitatea societatii, si legat de faptul ca poate cel care reprezinta legal societatea in perioada respectiva este indisponibil. Atentie ca o eventuala indisponibilitate ar trebui dovedita. Cererea ar trebui sa o prezentati si inspectorilor desemnati cu inspectia. Adresa de solicitare a amanarii sa fie in doua exemplare, pe un exemplar sa aveti dovada inregistrarii lui la administratie.
Sunt numai recomandari pentru ca decizia va fi la cei care decid controlul. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal danyisis danyisis Am cerut suspendarea controlului de tva din septembrie. AM facut o notificare si am inregistrat-o la registratura cum ca noi suntem gata pentru reinceperea ... (vezi toată discuția)
Factura gresita agnes1999 agnes1999 Pentru fostul \"Lohn\" am intocmit factura externa cu mentiunea \"scutit cu drept de deducere\" in loc de \"neimpozabil in Romania\". Cel care a venit in ... (vezi toată discuția)
Control anaf Anca Pann Anca Pann Buna ziua, se poate “amâna” un control ANAF pe TVA ? Multumesc! (vezi toată discuția)