avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prelungire contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prelungire contract prestari servicii

De cate ori poate fi prelungit un contract de prestari servicii ? Contractul initial a mai fost o data prelungit. Prestatorul trebuie sa efectueze masuratori, planuri parcelare care nu pot fi realizate foarte usor pentru ca in teren sunt foarte multe incurcaturi si pana la rezolvarea lor, prestatorul nu-si poate face treaba.
Dar revin la intrebarea mea, in general, de cate ori poate fi prelungit un contract de prestari servicii ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:51, 14 Decembrie 2011
De cate ori doriti si de cate ori va intelegeti sa il prelungiti. Se face prin act aditional semnat obligatoriu de ambii parteneri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vasile58 vasile58 Expirarea unui contract de livrare de bunuri, prestari servicii si achitarea facturilor care sunt emise dupa data expirarii constituie acceptare tacita a ... (vezi toată discuția)
Act aditional Weisz Weisz Buna ziua Am un contract cu o anumita firma de televiziune, dupa expirarea perioadei contractuale s-a efectuat un act aditional valabil 2 ani, perioada ... (vezi toată discuția)
Pot pune clauză în precontract ca, în caz că achit casa și proprietarul nu rezolvă cu actele, să rămân proprietar? Mishuu84 Mishuu84 Eu vreau sa cumpar o casa . Fac un precontract . Pot pune clauza ca daca achit casa si proprietarul nu rez cu actele sa raman proprietar ? (vezi toată discuția)