avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare activitati secundare - obligatia de a le ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare activitati secundare - obligatia de a le desfasura dupa infiintarea societatii

Buna ziua!
Daca autorizez la ORC mai multe activitati secundare, sunt obligat sa desfasor acele activitati imediat?
Asa mi-a zis avocata care mi-a intocmit actul constitutiv, dar nu sunt sigur ca am inteles bine.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: WebDesign , utilizator 16:07, 14 Decembrie 2011
Nu sunteti deloc obligati sa desfasurati activitati in cadrul tuturor codurilor caen trecute in actul constitutiv al firmei.
WebDesign a scris:

Buna ziua!
Daca autorizez la ORC mai multe activitati secundare, sunt obligat sa desfasor acele activitati imediat?
Asa mi-a zis avocata care mi-a intocmit actul constitutiv, dar nu sunt sigur ca am inteles bine.
Multumesc.


Nu sunteti obligat.... Dar in cazul in care le aveti trecute in constitutiv si nu aveti autorizatie de a le desfasura atunci e naspa...
Dintre activitatile pe care le-am trecut in actul constitutiv ca activitati secundare, mi s-a spus sa mi le aleg pe cele pe care vreau sa le autorizez. La mine e firma de web design dar ca si coduri CAEN secundare am trecute in actul constitutiv multe altele care nu au legatura cu webdesign-ul. Dar, totusi, din astea multe, mi s-a spus sa aleg cateva pe care sa le autorizez. Am ales tot domeniul IT, desi in prima etapa nu o sa folosesc toate codurile din IT. Asta nu stiam, daca sunt obligat sa desfasor activitate conform tuturor activitatilor pe care le autorizez. Evident ca raman unele pe care le am trecute in actul constitutiv dar pentru care nu vreau momentan autorizare.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)
Cod caen ada2113 ada2113 Buna ziua, Am o firma cu obliect de activ principal 731 - publicitate - (pentru publicitate pe internet prin bannere), As dori sa stiu daca pot realiza ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru webdesign, printdesign si cam tot ce tine de online purcelo purcelo Buna ziua, Doresc sa imi deschid un PFA pentru serviciile pe care le ofer in domeniul IT. Aici intra design de site-uri, consultanta IT, design de afis, ... (vezi toată discuția)