Buna
Am o intrebare in urma cu ceva timp am acordat un credit imobiliar unei persoane care lucra la firma lui si veniturile le-am luat in considerare impreuna cu ale tatalui sau,problema a fost ca el s-a declarat necasatorit si l-am descoperit la scurt timp dupa ce am acordat creditul ca era defapt casatorit am vb cu notarul si am reusit sa indreptam eroarea sa o includem si pe sotia lui in contractul de ipoteca in cel de credit si in cf,dupa toate acestea firma persoanei respective a dat faliment iar el e in incapacitate de plata prin urmare va fi executat,a fost trimis la audit contractul si cererea de credit si s-a descoperit ca nu era justificare pentru o diferenta de suma s-a facut transfer doar pentru 97% din valoarea imobilului iar pentru restul de 3% nu este justificare clientul ridicand banii cash de la casierie.
In conditiile in care imobilul e asigurat,iar clientul a intrat deja in executare silita eu pot sa fiu acuzat de ceva in toata povestea asta ceva urmari penale ce se pot ivi?
Va rog mult sa ma ajutati.
Starea civila am aflat-o ulterior tocmai de aceea am procedat la remedierea ei impreuna cu notarul agreat de banca prin care am solicitat indreptarea erorii in cf si pentru care s-au facut urmatoarele contracte act aditional la contractul de ipoteca si la cel de credit prin care a fost trecuta sotia in contract si un act aditional pentru trecerea ei in cf lucruri care s-au remediat si s-au rezolvat la scurt timp dupa acordarea creditului in aceste conditii pentru fapta clientului eu pot fii tras sau nu la raspundere penal?
In ceea ce priveste justificarea celor 3000 de euro situatia e urmatoarea pe baza veniturilor s-a discutat acordarea creditului sub forma de credit de nevoie personale cu garantie ipotecara sau credit imobiliar,aici insa situatia s-a complicat probabil fiind o lipsa de comunicare intre centrala si sucursala deoarece contractul de credit s-a facut pe modelul de credit de nevoi personale cu ipoteca iar banii era normal ca el sa ii ridice de la casierie,iar creditul in sistem a fost setat ca fiind unul imobiliar si de aici cei de la audit au descoperit problema si lipsa de justificare a celor 3000 de euro pe care clientul i-a ridicat cash de la casierie,mentionez ca eu am scris op-ul in functie de ceea ce prevedea contractul de vanzare cumparare fara suma de 3000 euro iar utilizarea creditului si operarea op-ului nu a fost efectuata de catre mine,ma intereseaza daca si in urma aceste fapte pot fi tras la raspundere penal?
Apartament ipotecat
manuela76
Am inchiriat apartamentul ipotecat si inregistrat la finante fara acodrul bancii.
Am trecut in contractul de inchiriere ca apartamentul este ipotecat iar caz ... (vezi toată discuția)
Stare civila...???
ancutzic@
buna ziua!
as dori , daca se poate sa ma indrumati referitor la urmatoarea problema....
Sunt casatorita din iunie 2006cu sotul meu, si cum ne doream o casa a ... (vezi toată discuția)