avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen livrari domiciliu,catering
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen livrari domiciliu,catering

Buna ziua. am o pizzerie,restaurant doar cu livrare la domiciliu si trebuie sa imi prelungesc autorizatia de functionare pentru 2012. in momentul in care mi-am infiintat aceasta societate cea care m-a ajutat mi-a adaugat codul caen pentru restaurante...si de aceea trebuie sa platesc autorizatia de functionare de 3000 ron( sector 3, Bucuresti). intrebarea mea este:pot sa functionez si cu alt cod caen pentru acest domeniu de activitate cum ar fi cel pentru catering - 5621,organizari eventimente, etc, fara 5610 -restaurante). asa as putea sa evit taxa aceasta ridicola pentre restaurante impusa de primaria sectorului 3?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
emmiv2008, utilizator
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 13:42, 15 Decembrie 2011
daca puneti codul caen pt catering nu mai aveti voie sa serviti in restaurant trebuie sa il inchideti
asa este,dar eu am doar cu livrare la domiciliu, fara servire acolo.in conditiile astea pot functiona doar cu codul 5621?
da , in aceste conditii da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Schimbare domeniu de activitate(cod caen) vasi49 vasi49 Buna seara,sunt din Bucuresti,am un SRL ,avand ca si activitate principala -prepararea de pizze si paste -,cu livrare numai pentru acasa.Functionez din 1993 si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii in functie de activitatea delarata principala? tinaval11 tinaval11 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o enigma , caci pana acum unii zic asa iar altii exact invers. Vreau sa deschid o pizzerie , dar fara a servi in incinta ... (vezi toată discuția)