avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ESTE POSIBIL SI ADMINISTRATOR IS DIRECTOR GENERAL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ESTE POSIBIL SI ADMINISTRATOR IS DIRECTOR GENERAL?

Intr o s.c. o persoana poate avea si calitatea de administrator si sa fie angajat cu cim in functia de director general?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 15 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
este vb de unicul asociat , patronul si "intemeietorul" firmei.
Potrivit alin. (3) al art.196 ind. 1 din Legea nr.31/1990, asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.

Prin urmare , asociatul unic poate incheia c.i.m. cu societatea pe functia de director general .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea imi permite sa fiu si administrator si director? Natallya Natallya Buna ziua. Am si eu o intrebare: Avand in momentul de fata un SRL si ocupand pozitia de unic administrator pot sa solicit sa fiu angajat la firma mea pe ... (vezi toată discuția)
Administratorul unui srl are contract de munca? raluca tvs raluca tvs Daca se poate as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva care a experimentat o astfel de situatie: In cadrul unei compani de tip S.R.L administratorul isi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)