avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luare de spaga fara dovezi concrete
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luare de spaga fara dovezi concrete

Lucrez de 3 ani la un Hypermarket unde toti angajatii din cand in cand primesc niste vouchere cu reduceri de 10, 15 respectiv 20% reducere. Astazi m-au prins in timp e negociam cu un client despre acea reducere de 15 % dupa care urma sa iau de la el 100ron in schimbul acelui voucher. De la directiune mi s-a spus ca acel client a depus o declaratie cum ca eu i-am cerut suma de 100ron pt voucher, el fiind ceva cunostinta apropiata a unui angajat de la securitate, insa nu stiu sigur daca exista acea declaratie. Mi s-a spus sa imi dau demisia, iar daca nu, se va ajunge la cercetari. Ma intereseaza daca poate sa imi faca cineva ceva deoarece eu nu am primit niciun ban pana la urma deci nu am fost prins cu suma respectiva la mine. Nu as vrea sa imi dau demisia dar nu vrea nici sa ajung la tribunal.
Va rog sa imi dati un sfat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 15 Decembrie 2011
La Tribunal nu aveti cum sa ajungeti , insa se poate dispune cercetarea disciplinara a dvs , iar angajatorul poate decide desfacerea disciplinara a c.i.m. pentru fapta savarsita ...

De asemenea, angajatorul nu va poate obliga sa va dati demisia ...intrucat se poate obtine in instanta anularea deciziei de incetarea a urmare a vicierii consimtamantului dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie Mirela1990 Mirela1990 Buna seara am si eu o problema pt care am ajuns in pragul disperari Acum 5 luni mai precis in noiembrie 2010 am lucrat la un hypermarket.Acolo am introdus ... (vezi toată discuția)
Ancheta disciplinara vasile viorel vasile viorel Buna ziua Va rog sa ma ajutati in edificarea unei probleme.Lucrez intr-o companie multinationala si am fost implicat fara nici o vina intr-o situatie care a ... (vezi toată discuția)