Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ContSters220328	                   

Sunt in functie de conducere am inaintat demisia cu preaviz dar nu am respectat perioada de 45 zile conform Noul cod al muncii. 
In contractul semnat de mine  ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters220328	                   

Sunt in functie de conducere am inaintat demisia cu preaviz dar nu am respectat perioada de 45 zile conform Noul cod al muncii. 
In contractul semnat de mine  ... (vezi toată discuția)

marivasi	                   

Daca sunt functie de conducere  si doresc sa demisionez, va rog sa-mi spuneti cat este perioada de preaviz si daca se considera in zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)
	                    marivasi	                   

Daca sunt functie de conducere  si doresc sa demisionez, va rog sa-mi spuneti cat este perioada de preaviz si daca se considera in zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)

silviu1975	                   

Sunt in situatia de a-mi depune demisia dintr-o functie de conducere. Mentionez ca la angajarea pe functie de executie, In CIM se specifica: \\"... perioada de ... (vezi toată discuția)
	                    silviu1975	                   

Sunt in situatia de a-mi depune demisia dintr-o functie de conducere. Mentionez ca la angajarea pe functie de executie, In CIM se specifica: \\"... perioada de ... (vezi toată discuția)