avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante; furnizor telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante; furnizor telefonie mobila

in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta datorie este din 2007 , pe vremeea aceea e am avut un abonament la [editat], la un moment dat am primit factura la 2 luni , iar cand sa merg sa o platesc am primit instiinatre ca mi s-a reziliat contractul , derept urmare trebuia sa platesc factura curenta plus taxa de reziliere, ceea ce eu am refuzat. iar acum dupa 4 ani s-au gandit ca am eu o datorie la ei.
Intrebarea este : Ce imi poate fcae firma de recuperare pentru a ma obliga sa le platesc acesti bani?
Care sunt riscurile la care ma supun eu daca nu le platesc?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: doacea86 , utilizator 14:17, 16 Decembrie 2011
Prin septembrie 2010 a fost ultima factura, contractul l/am reziliat eu telefonic, nu am vreo hartie care sa ateste acest lucru.
Am primit o notificare de plata de la compania de telefonie cu suma de pe ultima factura fara penalitati, iar la firma de recuperare apar penalitatile + suma de pe ultima factura, eu mi-am schimabat intre timp domiciliul, iar scrisorile mi-au parvenit toate odata, astfel ca n/am mai reusit sa platesc in timp util suma din scrisoarea de conciliere a celor de la compania de telefonie, astfel ei au vandut creanta mai departe ,,camatarilor":oops:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu stingerea unui debit restant lore23 lore23 Buna...!am mai postat legat de acest subiect,dar raspunsul nu m-a ajutat.Am sa va spun ce s-a mai intamplat si va rog sa ma indrumati.Acum aprox 3 ani mi-am ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare- datorie furnizor telefonie maadalin maadalin buna ziua , de curand ( de 2 luni) primesc de la o firma de recuperare ( reditexpress )scrisori ca am o datorie la o fosta factura neachita la unul din ... (vezi toată discuția)