avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social SRL

Sunt asociat unic al unui SRL iar mama mea este administratorul societatii.Doresc sa schimb sediul social din Bucuresti in alta localitate.As dori sa stiu daca mut sediul social in apartamentul parintilor mei ce acte am nevoie?Imi este suficient doar actul de proprietate al casei, trebuie sa fac contract de comodat sau de ce as avea nevoie?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:57, 17 Decembrie 2011
afaceriiolden a scris:

www.avocatnet.ro/content/for...

Postul de depasit... Pe atunci procedura era mai simpluta.... acum ne-am complicat... De ce sa fie simplu cand poate fi foarte complicat.....
Inainte de a derula procedura de mutare a societatii, daca aceasta se face in alt judet trebuie sa aveti in vedere doua probleme preliminare pentru a economisi timp si bani:
- daca societatea a fost infiintata inainte de anul 2008 va trebui sa faceti si o rezervare denumire firma
- sa obtineti unicitatea sediului social de la registrul comertului unde va fi inmatriculata societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract comodat pe sediu social_as.unic claudia_d claudia_d Buna ziua, Pentru a rezilia/inceta un contract de comodat pe sediu social cu acordul partilor, ce pasi sunt necesari? trebuie depus la ORC? Ce alte costuri, ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)
Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)