buna seara,
Am achizitionat o masina cu an de fabricatie 2006. Prima inmatriculata in tara (masina fiind import Germania) a fost in luna oct. 2007. De la momentul primei inmatriculari pana cand eu am cumparat-o masina a mai avut alti 2 proprietari (in acte).
Intrebarea mea este: cum sau unde pot verifica daca la prima inmatriculare in 2007 a fost achitata taxa auto?
Multumesc!
am aceiasi problema ,masina mea a fost inscrisa in circulatie in 2008,am fost la financiar si mi-au spus ca intradevar taxa a fost platita dar eu fiind al 2-lea proprietar in ro nu stiu cum pot afla daca taxa a fost recuperata de la fisc mi-au spus canumai primul proprietar poate sa faca o cerere sa poata afla treaba aceasta,eu acum nu stiu cum imi pot vinde masina nestiind aceste lucruri ,multumesc.
stiu ca din ianuarie 2007 se plateste taxa, dar masina mea are prima inmatriculare pe 05.01.2007 si as vrea sa stiu cum pot afla daca a fost platita taxa pentru ca la momentul respectiv masina a fost inmatriculata de catre BCR Leasing. Unde trebuie sa adresez pt a afla dc are sau nu taxa platita???