avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde aflu daca taxa auto a fost platita ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde aflu daca taxa auto a fost platita ?

buna seara,
Am achizitionat o masina cu an de fabricatie 2006. Prima inmatriculata in tara (masina fiind import Germania) a fost in luna oct. 2007. De la momentul primei inmatriculari pana cand eu am cumparat-o masina a mai avut alti 2 proprietari (in acte).
Intrebarea mea este: cum sau unde pot verifica daca la prima inmatriculare in 2007 a fost achitata taxa auto?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrianrazvan , utilizator 09:45, 21 August 2013
am aceiasi problema ,masina mea a fost inscrisa in circulatie in 2008,am fost la financiar si mi-au spus ca intradevar taxa a fost platita dar eu fiind al 2-lea proprietar in ro nu stiu cum pot afla daca taxa a fost recuperata de la fisc mi-au spus canumai primul proprietar poate sa faca o cerere sa poata afla treaba aceasta,eu acum nu stiu cum imi pot vinde masina nestiind aceste lucruri ,multumesc.
buna ziua,

stiu ca din ianuarie 2007 se plateste taxa, dar masina mea are prima inmatriculare pe 05.01.2007 si as vrea sa stiu cum pot afla daca a fost platita taxa pentru ca la momentul respectiv masina a fost inmatriculata de catre BCR Leasing. Unde trebuie sa adresez pt a afla dc are sau nu taxa platita???
Buna ziua,

Am o masina din 2007, in caz o vand mai trebuie sa platesc taxa auto la ea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)