avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permisul suspendat timp de 90 zile, pot conduce un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permisul suspendat timp de 90 zile, pot conduce un microcar sau echivalent?

Buna ziua
Am permisul suspendat pe 90 zile. Detin categoriile A, B, C, E. Intrebarea ar fi daca se poate conduce MICROCAR sau echivalent ? Am inteles ca daca se obtine un atestat de legislatie rutiera s-ar putea.
Totdata cineva mi-a zis ca in urma unor modificari al legislaltie nu se mai poate deoarece se incadreaza la B1 si pentru acasta categorie se elibereaza permis, iar eu daca am categoria B suspendata mi se suspenda automat si resutl categoriilor.
Daca aveti infomatii concrete va rog sa ma lamuriti
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:15, 17 Decembrie 2011
Daca aveti permisul suspendat toate categoriile pe care le aveati acolo se suspenda. Si pana
la expirarea suspendarii nu aveti sanse sa puteti face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma sãvârșirii de încredințare, voi primi amendã penalã, amendã administrativã sau doar un avertisment? Portdemaky Portdemaky Bună ziua/seara! Am 17 ani și dețin permis de conducere categoria B1. Sunt proprietarul unui moped marca Microcar, pe care l-am încredințat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)
Permis auto bogmim bogmim Buna ziua,as avea si eu nevoie de o lamurire legata de permis. Astazi imi expira suspendarea permisului si maine ar trebuie sa ma duc sa mi-l ridic. Fiind ... (vezi toată discuția)