clyde2010 
	    	Utilizator

clyde2010 
	    	Utilizator	    

cristinalauraconst 
	    	Utilizator

cristinalauraconst 
	    	Utilizator	    

cristinalauraconst, utilizator
 cristinalauraconst, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cristinalauraconst	                   

Buna ziua 
Va rog sa ma lamuriti cu prevederile  OG 30/2011 prin care se precizeaza ca daca platesti darile restante catre stat pana la 31.12.2011 ( restante ... (vezi toată discuția)
	                    cristinalauraconst	                   

Buna ziua 
Va rog sa ma lamuriti cu prevederile  OG 30/2011 prin care se precizeaza ca daca platesti darile restante catre stat pana la 31.12.2011 ( restante ... (vezi toată discuția)

ionel12	                   

Buna ziua,
Am primit o notificare de la CASS Cluj si o decizie de impunere din oficiu privind restante la plata asigurarilor de sanatate in perioada ... (vezi toată discuția)
	                    ionel12	                   

Buna ziua,
Am primit o notificare de la CASS Cluj si o decizie de impunere din oficiu privind restante la plata asigurarilor de sanatate in perioada ... (vezi toată discuția)

byrev	                   

Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
	                    byrev	                   

Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)