avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale calitatea constructiilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

calitatea constructiilor

suntem firma de instalatii si am ajuns la finalul unei lucrari.Ce documente trebuie sa inmanam beneficiarului in vederea intocmirii cartii constructiei.

Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 17:27, 15 Octombrie 2008
Vedeti Regulamentul de receptie a lucrarilor in constrctii si instalatiilor aferente acestora publicat in M. Of nr. 193/28.071994 - Anexa 6
Anexa 6, la care face referire colegul nostru, este solutia.
Cartea constructiilor se intocmeste de catre dirigintele de santier al lucrarii si trebuie sa contina procesele-verbale incheiate, declaratii de conformitate ale produselor, bonurile materialelor folosite etc.)
Ar trebui sa va consultati cu dirigintele lucrarii pt ca si d-lui are o parte din documente probabil.
gtinstal a scris:

...Ce documente trebuie sa inmanam beneficiarului in vederea intocmirii cartii constructiei.

Cum v-au informat distinsii colegi raspunsul dilemei este: Regulamentul de receptie a lucrarilor in constrctii si instalatiilor aferente acestora publicat in M. Of nr. 193/28.071994 - Anexa 6.
Toate documentele cu privire la materialele inglobate in lucrare cu Certificatele de calitate aferente cat si factura de manopera.
In Cartea Constructiei se regasesc atat documentatiile tehnice cat si proiectele, avizele, autorizatiile dar si materialele introduse in lucrare incepand de la materiale de constructie, materiale electrice, instalatii, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii constructii silvia0152 silvia0152 In cazul in care o firma de constructii iti efectueaza lucrari cu mari defectiuni pe care le observi in timp de ex::ploua pe la acoperis iti cade tencuiala etc ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)