avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recursul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recursul

Buna seara,as vrea sa va rog daca ma puteti ajuta sa inteleg ceva. Fratele meu este inchis in strainatate,a executat 3 luni a fost doar retinut,a avut loc un proces saptamana trecuta,procesul a decurs bine dosarul lui a fost inchis avand in acest fel sansa de a fi eliberat saptamana aceasta,sentinta a fost data si i sa fixat data eliberarii in martie 2012,deoarece doamna procuroare ce se ocupa de caz vrea sa afle mai multe informatii si despre ceilalti faptasi in decursul acestor 3 luni.La fapta ce a facuto fratele meu au fost 3 si a fost prins doar el.Domnul avocat ma anuntat ca va face va avea loc un recurs Vineri,deoarece domnul avocat spune ca din moment ce i sa inchis dosarul si si-a marturisit fapta nu are rost sa il mai tina inca 3 luni,fratele meu neavand ce alte informatii sa le mai dea. As vrea sa stiu un recurs ca acesta ar putea fi castigat sau nu?Nu stiu prea multe despre cum se face un recurs.Multumesc frumos.Numai bine.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
ContSters228182, utilizator

Alte discuții în legătură

Timp prelucrare caz penal Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut in noiembrie 2016 o fuga de la locul accidentului, anul trecut (2017) pe la inceput mi-am luat avocat. Totul bun, a decurs frumos dosarul, ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru aceleasi infractiuni? Alessddd Alessddd Am si eu o mare intrebare. Am un dosar penal,in legatura cu o infractiune in domeniul bancare,cu niste dosare false intocmite,mi-am recunoscut vina si ... (vezi toată discuția)
Talharie arlequin85 arlequin85 buna ziua intrucat nu am vreo experienta in drept, as vrea sa va prezint cazul meu si a va pune cateva intrebari. In seara de sambata spre duminica eram ... (vezi toată discuția)