avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratie de garantare participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratie de garantare participare

Buna ziua, am primit documentatia de participare la o achizitie publica si ma nedumereste precizarea ca garantia de participare poate fi constituita prin scrisoare de garantie bancara sau declaratie de garantare a participarii("Orice Oferta care nu este insotita de o Garantie de participare sau Declaratie de garantare a participarii, substantial responsiva va fi respinsa de catre Angajator. Garantia de participare sau Declaratia de garantare a participarii a unui joint venture trebuie sa defineasca “ofertantul” ca fiind format din toti partenerii joint venture"). Stiind ca autoritatea constractanta este de regula extrem de restrictiva in ceea ce priveste modul de constituire a garantiei de participare ( si nu numai), nu stiu cum sa interpretez aceasta sintagma.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:41, 22 Decembrie 2011
Nici eu nu am intalnit asa ceva, si nici in legislatie nu am vazut.

Cel mai simplu: ignorati a 2-a parte si constituiti prin scrisoare de garantie.

Va recomand sa cereti totusi clarificari scrise de la AC. Senzatia mea este ca se doreste favorizarea unor operatori prin introducerea acelei clauze. Cerandu-le clarificari nu o vor mai putea "rasuci" la deschidere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica paby paby Buna ziua, Am o intrebare cu privire la documentatia necesara participarii la o licitatie publica tinuta de catre primarie . Daca in caietul de sarcini este ... (vezi toată discuția)
Joint venture aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Poate asociatul unui Joint Venture care NU este lider de asociere sa depuna garantia de participare la licitatie? Poate fi acesta un criteriu pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc -licitatie online (frauda!!?) ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua Am participat la o procedura de achizitie publica, executie lucrari, criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Noi am avut oferta cu nr 2. Dar ... (vezi toată discuția)