avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie CNSC -licitatie Online (frauda!!?)
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie CNSC -licitatie Online (frauda!!?)

Buna ziua
Am participat la o procedura de achizitie publica, executie lucrari, criteriul de atribuire pretul cel mai scazut.
Noi am avut oferta cu nr 2.
Dar , la doc de calificare AC a solicitat o decl pe proprie raspundere pe care ofertantul de pe locul 1 nu a depus-o in SEAP, ci a depus-o dupa data limita direct la sediul AC, fara insa a primi o solicitare in acest sens de la Autorit Contractanta.
Consider ca nu este legal si in consecinte pudem face o contestatie la CNSC.
Dar totusi va rog sa ma ajutati dc ati mai intalnit situatii, sau macar pe ce art din OUG 34 sa merg ( concurenta neloiala, favorizarea unui ofertant)
Mentionez ca noi nu am avut nici o pb cu documentatia, fiind descarcata complet si corect in SEAP.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:14, 28 Septembrie 2013
acea declaratie nu poate fi luata in condiserare deorece documentele trebuiesc prezentate doar in seap. din ac pct de vedere puteti face o contestatie. pe de alta parte, sunt sanse foarte mari ca CNSC sa oblige autoritatea la solicitarea de clarificari pt respectivul document iar ofertantul sa-l retransmite in seap. chiar daca ati avea motive de contestatie totusi sansele ca sa castigati licitatia sunt foarte mici din pct medu de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)