avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de casatorie

am divortat anul trcut
Fosta mea sotia si dupa divort a folosit certificatul de casatorie nu a predat si nic nu anulat nu vrea sa anuleze. Este legal acest lucru? este legal sa foloseasca certificat de casatorie dupa divort? Ce pot sa fac ca sa fie anulata. certificatul de casatorie.
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 20:51, 21 Decembrie 2011
Certificatul a fost anulat, cel putin implicit, daca nu explicit, de instanta. Fosta sotie poate fi subiect activ al unei infractiuni. Depinde de contextul in care a facut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva unor hotarari irevocabile - divort cu acordul partilor 53tna 53tna divort cu acordul partilor ,fara copii rezultati din casatorie,partaj facut prin acord de vointa dupa un an de zile sotul constata ca a fost inselat de sotie ... (vezi toată discuția)
Divortata, dar mostenitoare cu drepturi depline!!! cojocaruconstanta cojocaruconstanta Dupa aprox 15 ani de casatorie, fratele meu a divortat de sotia sa, dar a continuat sa locuiasaca impreuna. Rudele au aflat din intamplare, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)