avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta pentru jocuri de noroc online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta pentru jocuri de noroc online

Buna seara,
In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai potrivita (cred :P).

As dori sa aflu daca are idee cineva sau chiar a lucrat in domeniu, cum pot obtine o licenta pentru un joc de noroc online, pe bani desigur.

Edit: Mentionez ca jocurile se vor practica numai intre utilizatori, eu ca organizator as opri doar un comision din castig.

Multumesc frumos!

Fiind si primul meu post pe acest forum, as vrea sa felicit si echipei si utilizatorilor pentru acest site care a ajutat foarta multa lume, inclusiv pe mine, cu informatii pretioase, Felicitari!!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2008
marusso, utilizator
Cel mai recent răspuns: falcos , utilizator 02:16, 14 Decembrie 2010
Va trebuie licenta.
Trebuie sa depuneti o cerere si sa primiti avizele de la comisia de resort.

avocat Claudiu Lascoschi
Am dat peste subiectul asta pe forum si citind raspunsul dvs. am ramas putin surprins. Jocurile de tip poker online sunt legale in Romania? Intreb in special pentru ca potrivit articolului 21 din legea Tanasescu privind organizarea si functionarea jocurilor de noroc:

" Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 4 ani sau cu amendă, fapta oricarei persoane care organizează, desfăşoară sau înlesneşte următoarele activităţi:
a) jocuri de noroc virtuale organizate prin sisteme de comunicaţii de tip internet; "

Jocurile de poker online nu intra sub incidenta acestui articol? Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti.

De asemenea, aveti idee cat dureaza in medie de la depunerea cererii pana la obtinerea avizului?

Va multumesc.
Nu se poate obtine licenta pentru jocurile de noroc online. Nu exista legislatie in acest domeniu.
Se pot organiza jocuri de noroc online, dar fara bani. Adica isi face utilizatorul contul, primeste un anumit numar de puncte, dar totul gratuit.
Stie cineva ce comisie sau organizatie :) se ocupa cu chestiile astea, care ar fi in masura sa elucideze problema? Unde anume sa ma duc sa intreb? Daca se poate organiza tombole la nivel de internet, cu preluarea banilor prin intermediul internetului dar extragerea fiind generata prin tombola cu urna cu supravegherea unui notar sau io stiu....
Pt. online nu te autorizeaza nimeni, nu au legislatie. E o comisie de autorizare a jocurilor de noroc, dar aia e pt. restul. - vezi aici [ link extern ]
Cat despre legea Tanasasescu eu stiu ca nu este in vigoare.
Asa ca daca vrei jocuri de noroc iti faci un cazinou, sau faci pe online si speri sa nu se sesizeze nimeni, ca oricum nu au ce sanctiuni sa dea nefiind lege....

Alte discuții în legătură

Legislatie tombole pe internet Vilcan Liviana Vilcan Liviana O tombola organizata pe un site carei legislatie se supune? Mentionez ca tombola este organizata de o persoana fizica, si ca premiile se ofera din bani ... (vezi toată discuția)
Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)