dupa 2 ani de proces,(uzucapiune)ni sa respins cauza,motivatia este ca fiind coproprietari noi am prezentat interesele imobilului in numele amanduora ne fiind nevoie de acte ptr.ca santem neamuri.Vrem sa facem recurs.Intrebarea mea este cum putem scoate in evidenta faptul ca celalalt propietar nu sa interesat deloc de proprietate,ca nu a contribuit cu nimic la imobil,(nu a locuit nici o data acolo,este plecat de 20 de ani in strainatate si inainte a locuit in alt oras)am dus acte, am dus marori ,el nu are nici un act al casei ,nu are martori,nu cunoaste casa pe interior,singurul atu al sau este ca mama lui a fost trecuta in 1937 in CFca si proprietar pe 18din casa( mama a murit in 1983)si implicit el este mostenitorul.Mentionez ca pe imobilul respectiv nu sa dezbatut succesiunea din partea lui,inCFaparand tot numele mamei.Chiar nu sa interesat de loc de nimic,nu a contribuit cu nimic la intretinerea imobilului.ce as putea sa fac?Recursul e o pierdere de timp si bani in situatia data?
Din păcate uzucapiunea nu acționează între coproprietari. Așadar, eu nu văd reale șanse de succes pentru dvs. Subliniez, nu este vorba despre aspectele probațiunii - martori, etc... - ci despre calitatea de coproprietari.
Dovezi in uzucapiune?
salsa
intr-un proces de uzucapiune cum se face dovada ca intradevar posed acel imobil de 40 de ani,nu am nici un act de proprietate,dar m-am nascut acolo si am trait ... (vezi toată discuția)
Proprietate
ContSters447023
Am cumparat in anul 2001 o cota parte de 300 mp din care casa de locuit este de 100 mp,care este in totslitate proprietate personala,este intabulata.din 2001 ... (vezi toată discuția)