avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost martor la producerea unui accident - pasager - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost martor la producerea unui accident - pasager - si am fugit. Avocatul partii vatamate a aflat. Voi fi pedepsit?

Sa intimplat un accident cu un an in urma ne-am lovit de o alta masina,eram 3 persoane in automobil,eu eram pasager,cind sa intimplat accidentul de spaima m-am dus acasa ,nu am asteptat politia si ambulanta.N-am spus la parintii ce sa intimplat .iar la politie nu sa spus nimic de a 3 pasager (de mine), au spus ca erau doar ei 2 .si acum aproximativ un 1 an,Avocatul victemei a aflat de mine dar nustiu cum ,si imi zice ca are si martori .Si a venit acum la mine ,si imi zice sa spun totul cum a fost,iar eu nustiu ce sa fac sa .Sa-i zic ca nu am fost ,sau sai spun adevarul ,Eu nu tin minte nimic despre accident sa intimplat foarte repede ,nici nustiu cum am ajuns acasa .Si nu voi fii eu pedepsit ca am fugit de la accident .AJUTATIMA VO ROG
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2011
martor7117, utilizator
Cel mai recent răspuns: martor7117 , utilizator 19:38, 24 Decembrie 2011
Multumesc mult de raspuns . Exista o nuanta:eu am aflat de unde stie avocatul victemei de a 3 pasager ,de la fosta mea prietena care ne-am dispartit inafara de ia nustie nimeni , ia sa dus si ia spus avocatului victemei .Iar soferul si pasagerul din masina la toate judecatile au spus ca erau numai ei ,eu ia-am rugat sa nu spuie nimic de mine deoarece sa nu afle parinti ca atunci ei divortau si.......Iar acum nustiu ce sa fac .Si azi a fost iara avocatul victemei ,si imi zice ca voi fi tras la raspundere,deoarece nu vreau sa spun ca am fost la accident .Dar daca spun ca am fost nu fac rau mie si la sofer doarece el a spus la toate judecatile ca era numai un singur pasager in masina?. iar eu de stiut nustiu nimic de accident ca sa intimplat repede si peneasteptate .dar sai zic ca nu am fost la accident ? nu pot deoarece fosta mea prietena a spus lor .1voi fii eu pedespsit ca nu mam adresat mai devreme la politie sa spun ca am fost la accident si ca am venit tocmai peste un 1 an sa spun ,dar soferu din cauza ca nu a spus judecatii de mine .2 dar daca sa spun ca nu am fost la accident .Nu vreau sa afle parinti ,dar nici nu vreau sa mint ca nu e corect .multumesc
#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
martor7117, utilizator
MUltumesc de raspunsuri sarbatori fericite

Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
martor7117, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto equinox369 equinox369 Buna ziua, as avea o situatie produsa in urma cu o saptamana cu care as dori sa ma ajutati. Un prieten, in timp ce era la volan a fost indemnat sa mareasca ... (vezi toată discuția)
Accident n`kara n`kara patru tineri au plecat cu o masina in toiul noptii si au facut accident....nu a patit nimeni nimic insa masina este praf.....problema mea este urmatoarea... ... (vezi toată discuția)
Protectia martorilor intr-un proces penal TonyCraiova TonyCraiova Buna seara.Acum o seara tot cam la aceasta ora eram cu prietenii in oras(decat noi eram pe strada,si la distanta alte cateva persoane).In timp ce mergeam,s-a ... (vezi toată discuția)