avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... separare bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

separare bunuri

Buna ziua. Problema e cam asa: casatorita cu un copil si un sot cam cheltuitor. In urma unor discutii cu sotul, inainte de a ajunge la divort am vrea sa facem separarea bunurilor ( nu vreau sa raman pe drumuri). Se face pe cale amiabila? Mentionez ca avem 2 terenuri, din care unul ipotecat pentru un imprumut semnat de amandoi si o masina care e trecuta pe numele sotului ( cumparata in strainatate de amandoi cu contract de vanzare cumparare pe amandoi).
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 17:38, 23 Decembrie 2011
Puteti divorta si face partajul bunurilor pe cale amiabila chiar daca aveti un minor la notar. Competent este notarul de la locul unde casatoria s a incheiat sau de la domiciliul commun al sotilor.
nu vreau sa dau divort deocamdata. intrebarea e cum se poate proceda cu terenul care e ipotecat. cum se imparte, cine il ia plateste tot ori e obligat si celalt sot?!?!?!?!?
pot sa cer separarea bunurilor fara divort?!?!?1
Puteti face acest lucru. Daca nu doriti sa divortati puteti incheia si o conventie matrimoniala de separatie a bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face contract matrimonial dupa casatorie? Marilena2019 Marilena2019 Buna ziua, se poate face o conventie-contract matrimonial dupa ce ne-am casatorit de 2 ani? In cazul unui divort sa am acest contract si sa mentionez in acel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! suntem în aceeași casa, insa de 8 ani suntem separați ... Ionescu Ionela Ionescu Ionela Bună ziua! Suntem în aceeași casa, insa de 8 ani suntem separați in fapt. Între timp, el și a construit o casa iar eu am achiziționat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la ce avem de făcut in următoarea situație: sunt căsătorită in regimul comunității legale de ... (vezi toată discuția)