avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum inmatriculez o masina daca fostul proprietar nu-mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum inmatriculez o masina daca fostul proprietar nu-mi trimite fisa de inmatriculare vizata de organul fiscal si certificatul de la impozite si taxe?

Am cumparat o masina din tara, am incheiat un contract de vanzare-cumparare si acum as vrea sa o inmatriculez, dar fostul proprietar nu-mi trimite fisa de inmatriculare vizata de organul fiscal si certificatul de la impozite si taxe.
Cum as putea sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Petreadelina , utilizator 21:31, 9 Iulie 2013
Intr-o astfel de situatie in care va aflati dv singura modalitate de a va rezolva problema este fie o plangere la politie fie o actiune in instanta. Cum a doua solutie este de durata ramane valabila reclamatia la politie in care sa aratati ca nu va puteti onora cerinta legala de a inmatricula in termen masina deoarece proprietarul nu va da toate actele desi i-ati platit masina.
multumesc de informatii!
As avea si eu o intrebare legata de fisa fiscala ca masinii...Nu se poate da o declaratie de proprie raspundere ca ii putem prelua vanzatorului taxele si impozitele? Am citit pe mai multe forumuri ca se poate...multi isi faceau griji ca erau taxele f mari a vanzatorului , dar daca e vb de cateva sute de mii vechi ...chiar nu se poate? Unde se poate depune plangere la politie? La dep pt...???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)