avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am dobandit permisul de conducere in Italia, pot sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am dobandit permisul de conducere in Italia, pot sa conduc si in Romania?

am dobandit permisul de conducere in italia ,sunt de cetatenie romana si am rezidenta in italia,intrebarea mea este,daca pot circula cu acest permis in romania si pe ce perioada ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:39, 24 Decembrie 2011
Puteti circula in Romania cat vreti. Daca va stabiliti resedinta in Romania va trebui sa il preschimbati cu unul romanesc in termen de 3 luni de la stabilirea rezidentei
Dreptul de a circula in Romania cat timp aveti rezidenta in Italia este nelimitat dar daca va schimbati rezidenta in Romania se schimba problemele in sensul ca va trebui ca in trei luni sa solicitati preschimbarea lui intr-unul romanesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere viorella_m viorella_m Buna ziua tuturor! Azi m-am confruntat cu o probleme neplacuta. Sunt cetatean roman, cu domiciliul actual in Germania. In anul 2007 am obtinut in Romania ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in romania cu rezidenta in germania almeueumie almeueumie Buna,ma numesc Gabriel si sunt nascut in Sibiu.Am cateva probleme la care nu gasesc raspunsuri.In anul 2011 m-am angajat (temporar sau sezonier,nu cunosc exact ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc in comunitatea europeana adragan964 adragan964 Buna seara . Sunt rezident in italia de 4 ani si am un permis de conducere romanesc. Zilele trecute am fost oprit de un agent de circulatie langa Torino si ... (vezi toată discuția)