avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Care ar fii procedura de divort. Avem anul viitor 20 ani de cind sintem casatoriti un copil de 19 ani. Nevasta e in spania cu copilul pe ea nu am vazut-o de 4 ani aproximativ relati nu am mai avut de vreo 8 ani aprox.
Intrebare pot divorta in lipsa ei?
Cel mai recent răspuns: mihai_gaby , utilizator 11:43, 25 Decembrie 2011
O veti cita prin mica publicitate intr-un ziar local de mare tiraj si citatie la usa judecatoriei.
Incercati si la parintii ei.
Imi plac lucrurile clare. In concluzie bag divortul o citez intr-un ziar din Toledo. Si o sa vb cu ea la tel. ca ii accept conditia care mi-a pus-o acum 5 ani aprox. Sa ramina pe numele meu.
Legal asta este.
Va multumesc .
PS Cred ca se poate inchide topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, In urma cu 9 ani, sotul a plecat la munca in strainatate, trimitand lunar sotiei o suma de bani consistenta pentru intretinerea sa si a fiicei ... (vezi toată discuția)
Divort isabela23 isabela23 va rog sa imi raspunda si mie cineva.eu am dat divort de sotul meu care momentan lucreaza in spania si am o nelamurire cu privire la faptul ca nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa - cum se procedeaza? andre77 andre77 Situatia se prezinta in felul urmator: El si Ea casatoriti de vreo 30 de ani, El a parasit domiciliul conjugal de vreo 2-3 ani. Exista un copil, dar major si ... (vezi toată discuția)