avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce faci daca nu le place copiilor tai ce postezi pe ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce faci daca nu le place copiilor tai ce postezi pe Facebook?

Ce faci daca esti o mama de 50 ani, ai cont pe facebook,postezi ceva si nu le place juniorilor tai? SIMPLU.Te suna la telefon ca sa stergi postarea si tu o stergi. Ati patit-o si voi?
Cel mai recent răspuns: ContSters135088 , utilizator 09:17, 26 Decembrie 2011
Deci exact invers cum intelesem eu, va lauda pentru faptul ca ati reusit sa tineti pasul cu vremurile astea ''nebune'' fara sa fiti ajutata de nimeni :)
Initial am sters si dupa aceea am pus la loc postarea. Nu este problema cu juniorii mei, este o problema din ziua de azi, se numeste technologie si dezacord intre generatii, generat de dezvoltarea technologiei prea rapide cu care nu putem sa tinem pasul nici noi nici juniorii nostrii. Au 26 si 29 de ani
Inseamna ca trebuie sa fiti mandra pentru ca din mers ati prins toate acestea, v-ati adaptat noului si schimbarilor cu care uneori nu reusim sa tinem pasul.

Mari..."juniorii". Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!:)
multumesc din suflet, doresc la toata lumea un Craciun plin de pace si cadouri
Cu mare placere stimata doamna.
Multumim pentru urari!
G.M.

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)