avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestare.......
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestare.......

in timp ce ma aflam in cursa (sofer de tir)in franta am fost arestat fara nici un motiv ia dupa 14 ore am fost eliberat ,se pare ca am fost in locul si momentul nepotrivit+ca am fost roman ,mi-a fost distrus tel ,am fost brutalizat ,ma gindesc sa deschid un proces
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:56, 31 Decembrie 2011
da. apelati la un avocat din Franta. daca situatia este clara , adica are sanse sa castige despagubiri clar, va poate apara pe baza de onorariu de succes...
Nu as crede ca avocatul din Franta ar merge numai pe onorariu de succes dar daca a fost un abuz chiar ar trebui sa deschideti proces.
In Franta a inceput sa se exagereze tare in privinta romanilor...

Daca ati fost agresat ar fi indicat sa va scoateti si un certificat medico legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura despagubire victima accident rutier croivali croivali pe data de 08 08 2014 ora 16.10 ma intorceam de la serviciu impreuna cu 3 colegi unul sofer ..pe drum a avut loc un accident foarte grav soferul a pierdut ... (vezi toată discuția)
Din victima m-au facut .....faptuitor martinsara35 martinsara35 .....in luna ianuarie a anului curent am avut un incident cu administratorul asociatiei de prop din care fac parte, incident in care am fost agresata verbal si ... (vezi toată discuția)
Înșelăciunea sau abuz de încredere? Gavmimi Gavmimi Bună ziua tuturor. In anul 2013 am lucrat o perioada scurta la o societate in capitală că șofer de tir,de ce o perioada scurta? fiindcă după 3 luni m-am ... (vezi toată discuția)