Buna ziua.
Va rog daca puteti sa mi propuneti un avocat specializat pe procedura penala din zona Brasov sau alt judet, exclus Covasna. Procesul va fi la Targu Secuiesc Jud Covasna.
Acuzatia este de transfer neautorizat de fond.
Am dovezi foarte multe in favoarea mea, dovezi care in mana unui avocat bun pot demonta usor acuzatia si poate dovedi ca sunt victima unei inscenari.
De rezultatul acestui proces depinde si rezultatul unui proces civil suspendat conf art 244 alin 2 , dosar anulare decizie de concediere.
Avocatului care accepta cauza, ofer onorariu fix , plus in caz de reusita in ambele procese ofer 20 % din ceea ce trebuie sa primesc de la fostul angajator anume salariile si celelalte drepturi de care beneficiam daca nu eram concediat ilegal.
In momentul de fata este vorba de aproximativ 100.000 ron salarii cuvenite, si suma creste cu aproximativ 4000 ron lunar. Daca se castiga cauza penala dosarul civil este ca si castigat motivul concedierii fiind motivul pt care sunt judecat penal.
Am citatie pt 17 Ianuarie deci timpul este scurt, deci va rog sa mi faceti propuneri cat se poate de serioase.
Va multumesc anticipat
Intrati pe www.avocatnet.ro/content/con...
si tastati la "Judetul" ce judet doriti iar la "Profesie" tastati "avocat" si alegeti pe cine doriti dvs.
Succes!
Imprumut nerestituit
Dica1
Buna ziua,
Am imprumutat o cunostiinta ( fost coleg de servici ) in urma cu aproximativ 2 luni de zile cu 800 de ron spunandu-mi ca are nevoie pentru plata ... (vezi toată discuția)