avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice document constatator
Discuție deschisă în Achiziţii publice

document constatator

Buna ziua,

In fisa de date A.C cere la demostrarea experientei similare , pentru fiecare contract similar : document constatator - care nu este , nici nu am primit si in zilele acsete nici nu am timp sa-l achizitionez. Exista vreo lege, cu care se poate contesta, daca A.C respinge oferta numai din cauza lipsei acestui document constatator ( pt ca reprezinta a cerinta minima )
Cel mai recent răspuns: af_krisz , utilizator 13:01, 27 Decembrie 2011
1. AC nu are dreptul de a impune prezentarea de documente constatatoare (vezi ord 509). Se pot depune si recomandari, pv de receptie, etc.
2. documentele constatatoare nu se cumpara, se solicita de la beneficiarii contractelor pe care le-ati prestat /executat si au rolul de a certifica modul cum ati executat respectivele contracte.
3. Din punctele de vedere publicate pe site-ul ANRMAP, reiese ca ramane la latitudinea Comisiei de evaluare acceptarea sau nu a depunerii ulterioare de documente. Nu exista prevedere legala explicita(art.77 din HG 925 este abrogat).

Personal va recomand sa faceti rost de un document din categoria celor de la pct. 1 si sa il depuneti.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedirea experientei similare soazig soazig In cazul unei proceduri furnizare de produse ofertantul isi demonstreaza experienta similara prin prezentarea de facturi eliberate catre clienti privati (copie ... (vezi toată discuția)
Experienta similara Anita Ihos Anita Ihos Cum se dovedeste experienta similara a unui ofertant la o achizitie publica?:-/ (vezi toată discuția)
Experienta similara alexandru_grigoras alexandru_grigoras Buna ziua, Am urmatoarea situatie... Se da executarea unei lucrari compusa din: lucrari hidrotehnice, lucrari de constructii civile si lucrari de drumuri. ... (vezi toată discuția)