avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice experienta similara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

experienta similara

Cum se dovedeste experienta similara a unui ofertant la o achizitie publica?:-/
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 17:48, 4 Februarie 2010
Pe baza unor contracte de achizitie sau contracte incheiate cu privati care au avut ca obiect servicii, lucrari sau produse similare.
~ Conținut șters la cerere ~
Contracte de o valoare asemanatoare si procese verbale de receptie ,precum si documente constatatoare ca si-a indeplinit obligatiile contractuale conform art.97^1 din HG 925/2006
Buna,
In general Autoritatea Contractanta specifica in Fisa de Date a achizitiei, care sunt documentele pe care ofertantul trebuie sa le prezinte ptr demonstrarea exprientei sale similare, cum ar fi:
- Copia Certificat de Receptie Finala ptr lucrari de o complexitate similara proiectului in cauza;
- Copie Proces verbal de Terminare al Lucrarilor ptr proiectare
- Contractele respective...
- Recomandari de la Beneficiari, precum si alte documente cu care Ofertantul isi poate demonstra experienta similara, in functie de legislatia tarii de origine, pe care AC este obligata sa le primeasca, conform dispozitiilor legale.
vezi:
- Directiva 2004/18/CE a Parlamentului European si a Consiliului
din 31 martie 2004;
- OUG 34/2006 modificata prin OUG 72 si 19 din 2009
- HG 925/2006 - modif prin HG 834/2009
- etc..

numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte obligatorii licitatie Jurist TM Jurist TM La o licitatie la care fisa de date a achizitiei prevedea ca cerinta obligatorie prezentarea a 8 contracte similare pe diferite specializari ( cate doua ... (vezi toată discuția)
Experienta similara iuliana ventuneac iuliana ventuneac Particip la o licitatie unde se solicita minim un contract cu o anumita valoare va rog sa-mi spuneti daca pot demonstra experienta similara prin suma mai ... (vezi toată discuția)
Experienta similara - subcontractant olimpiamaria olimpiamaria la o licitatie pentru lucrari de executie si proiectare, operatorul economic poate face acord de subcontractare pentru proiectare? sau este obligat sa faca ... (vezi toată discuția)