avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie de construire balcon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie de construire balcon

cum pot obtine o autorizatie de constructie a unui balcon la parter
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:38, 27 Decembrie 2011
Primul pas ar fi obtinerea unui certificat de urbanism, apoi avizul Inspectoratului Teritorial de Constructii daca interveniti asupra cladirii, proiect tehnic pentru autorizarea lucrarii intocmit de un proiectant autorizat insotit de documentele anexa (memoriu tehnic, deviz lucrare etc.). Cu aceste documente veti solicita autorizatia de constructie.

~ Conținut șters la cerere ~
Pentru o construcţie care se face la suprafaţa externă a părţii comune a blocului vă va trebui categoric aprobarea Asociaţiei de proprietari., pe lângă proiect, etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz isc pentru autorizatia de constructii (modificari interioare) alexnbv alexnbv Buna ziua, Asa cum probabil multa lume stie, pentru orice modificare adusa in interiorul unui apartament, proprietarii au nevoie de autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - abuz / incalcarea dreptului de proprietate mariaM24 mariaM24 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar un locatar de la parter a spart doi pereti interiori, un perete exterior pentru a patrunde intr-un alt ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)