avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restrictionare auto: pot cere inlaturarea unui semn de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restrictionare auto: pot cere inlaturarea unui semn de circulatie?

As dorii sa stiu daca se poate si in ce conditii, sa cer suspendarea unui semn de circulatie cu accesul interzis pentru riverani,pe strada unde locuiesc.
Motivul este ca ruta alternativa, legala, este incredibil de inconvenienta, plina de gropi si destul de lunga.

Multumesc pentru timpul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:29, 27 Decembrie 2011
Teoretic se poate
Practic este foarte greu datorita aspectului ca toate indicatoarele de circulatie pana la montare,necesita un program laborios de studii si analize,de verificare in intreg ansamblu local; de aprobare,care vizeaza interesul general si nu cel minoritar
Puteti incerca sa introduceti cererea dvs,temeinic motivata,eventual asumata de mai muti riverani - la SPR serviciul de specialitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pt instalare semn parcarea interzisa MANOIL MANOIL CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE PT A FI INSTALAT UN SEMN DE CIRCULATIE PARCAREA INTERZISA INTRE ANUMITE ORE CU EXCEPTIA LOCUITORILOR RIVERANI. UNDE LOCUIESC ... (vezi toată discuția)
Pv amendă circulație, avizare în lipsă (concediu). ce pot face ca să beneficiez de plata a 50% în 48 de ore la care aș fi avut dreptul? multpreanormal multpreanormal buna ziua. am primit in posta un proces verbal, amenda de circulatie care prevede posibilitarea achitarii 50% in 48 ore. problema e ca am gasit-o dupa o ... (vezi toată discuția)
Perchezitie corporala Pilu Pilu Buna ziua. As avea rugamintea daca poata cineva sa-mi raspunda la o intrebare: Daca organele de politie poate sa controleze in geanta unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)