avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

am lucrat la o societate si nu mi s-a facut contract de munca. In acest timp am avut un accident in campul muncii. Dupa acest incident am fost data afara. Ce pot face mai departe in situatia in care am avut cheltuieli si patronul nu m-a ajutat.Astept raspuns si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 27 Decembrie 2011
Faceti o sesizare la ITM ... este singura institutie care va poate ajuta in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca alcida20 alcida20 buna, ce se poate face in cazul in care pe sotul meu il da afara si cand i se da cartea de munca, nu apare trecuta in ea perioada lucrata la firma respectiva? ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)