avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua

De doi ani am facut un contract cu o firma de telecomunicati.
Afacerea care am facut primu an a mers bine si dupa acea din pacate incet incet mai prost. Am ramas restant cu facturi si acuma am fost contactat de o firma de recuperare si am discutat cu ei dar nu am reusit sa negociez un termen pentru a mai sterge din datori.Au dat un termen pentru a achita factura si daca nu achit o sa ajung la istanta,suma e sa de mare o sa-mi deie firma in insolventa.Ce inseamna acest lucru?
Cel mai recent răspuns: belacsaba , utilizator 22:05, 1 Ianuarie 2012
multumesc pentru raspuns deja sunt mai usurat.
La Multi Ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita malidumitru malidumitru Daca am poprire pe salariu atat eu cat si sotul meu adica 1/3 din salariu in valoare de 950 de lei pe luna , imi mai poate executa silit apartamentul . ... (vezi toată discuția)