avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Eroare umana!
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Eroare umana!

Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: am depus la o licitatie certificat de cazier judiciar persoana fizica in loc de cazier judiciar persoana juridica.Cum pot sa demonstrez ca aacel document il aveam(data emiterii este anterioara licitatiei!)?Cum pot sa-l depun ca si document la comisia de evaluare?
Cel mai recent răspuns: AniFlorea , utilizator 14:03, 29 Decembrie 2011
Incercati pur si simplu cu o cerere adresata comisiei, in care sa indicati intocmai cele intamplate. Eroarea umana nu este insa motiv de acceptare, fiind voba de culpa dvs. In esenta, orice forma de culpa imputabila chiar persoanei care o invoca nu este juridic acceptabila.
Daca licitatia nu a avut inca loc, depuneti cazierul cu o cerere in care aratati eroarea intervenita. Daca licitatia a avut loc cred ca v-au respins oferta pe motiv ca dosarul nu este complet sau nu contine documentele cerute.
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia pe proprie raspundere incompleta Sitar24 Sitar24 Daca declaratia pe proprie raspundere ca indeplinim cerintele de calificare, a fost incomplet formulata si nu contine lista expertilor propusi si nici lista ... (vezi toată discuția)
Licitatie online seap - eroare la incarcare, sanse contestatie CRISTINASTOICA1985 CRISTINASTOICA1985 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la licitatia online pe SEAP. In momentul inscrierii si depunerii actelor pe site ul SEAP , oferta financiara snu se ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar cu mentiuni - reabilitare Andrei.1 Andrei.1 Buna ziua, Am avut o condamnare de 2 ani si 2 luni in anul 1998...eliberat conditionat in anul 1999...prin anul 2005 avocatul mi-a facut cererea de ... (vezi toată discuția)