avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori hello. cat valoreaza azi actiunile la...?
Discuție deschisă în Bursa de valori

hello. cat valoreaza azi actiunile la...?

au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva.
Va multumesc anticipat:).
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 19:32, 30 Decembrie 2011
Atom-service este delistata din 2007, iar Petromidia s-a transformat in Rompetrol (simbol RRC) iar valoarea unei actiuni este de 0.038lei. Pentru mai multe detalii luati legatura cu un SSIF.
Preţurile acţiunilor Rompetrol Rafinare, actuala denumire a Petromidiei, le gasiti la adresa pagina de net a bursei la adresa [ link extern ]
Si daca tata nu a primit niciodata dividente pe actiuni...ce ar trebui sa fac ca sa vad daca pot ridica dividentele...am gasit undeva ca ar trebui sa ridic pe ultimi 3 ani...niciodata n-au primit nimic in urma actiunilor...si na... macar la rompetrol.stie cineva..raman recunoscatoare:D
Pentru a va ridica acele drepturi (pe ultimii 3 ani si in conditiile in care s-au alocat dividende si nu s-a optat pentru reinvestirea profitului sau poate ca firma a fost in pierdere in acesta perioada) cel mai bine e sa contactati firma la biroul actionariat sau sa mergeti personal la ei si sa intrebati.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
Puteti sa luati legatura cu biroul competent direct la sediul RRC in Constanta (B-dul Navodari, nr.215 , tel: 0241-506100) sau cu Depozitarul Central (Bucuresti, Bulevardul Carol I, nr. 34 - 36) unde puteti solicita oricand plata dividendelor, eliberarea extrasului de cont, istoric de cont, sumare de cont, lista de coduri confidentiale, modificari de date personale, inregistrari ale transferurilor directe de proprietate precum si preturile actiunilor (doar titularul, cu buletinul, poate solicita informatiile de mai sus.)
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi vand actiunile midia navodari? cat costa una? de unde pot afla? martinescu-bogdan martinescu-bogdan salut. Am un act doveditor in care spune ca detin un numar x de actiuni la compania Midia Navodari. Dac cineva stie care este procedura, de unde pot afla ... (vezi toată discuția)
Actionar la peco bacău Vyca Vyca Bună ziua .Am depus certificatul de actionar la peco bacau, dar din păcate sa pierdut. Ce pot sa fac sa primesc o copie pentru a primi dividentele de la OMV ... (vezi toată discuția)
Actiuni petromidia Antonia Maer Antonia Maer Buna ziua. Am un certificat de actionar din acela de acum mai bine de 15 ani la petromidia. Nu am primit niciodata dividente, imi puteti spune daca are vreo ... (vezi toată discuția)