avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actiuni Petromidia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actiuni Petromidia

Buna ziua. Am un certificat de actionar din acela de acum mai bine de 15 ani la petromidia. Nu am primit niciodata dividente, imi puteti spune daca are vreo valoare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:17, 9 Aprilie 2019
Da, mai sunt valabile actiunile detinute de dumneavoastra. Acum firma se numeste ROMPETROL RAFINARE SA Constanta. Detalii despre situatia financiara si daca in ultimii trei ani a avut pierdere sau profit (doar daca a avut profit a putut da si dividende) aflati doar de la sediul firmei sau de pe pagina lor de internet, sectiunea relatia cu investitori, consultand acele materiale atasate. Nu trebuie asa sa asteptati acasa caci de ceva ani buni nu mai sunt obligati sa va transmita asa pur si simplu dividendele. Trebuie anual sa va interesati. Dupa trei ani, dreptul se prescrie daca nu le-ati ridicat intre timp.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hello. cat valoreaza azi actiunile la...? Feeverte Feeverte au si parinti mei niste actiuni la petromidia si atom-service(cernavoda). Sunt din Constanta..daca as vrea sa stiu cat valoreaza sau daca stie cineva. Va ... (vezi toată discuția)
Dividende dobrogea sa si rompetrol Bostan musat carmen Bostan musat carmen Am un pachet de 1950 de actiuni ka Dobrogea SA si nu zm maj prjmjt de 15 ani ,nimic.Anual intreb si spun ca nu dau,desi in trecut au dat.Cum as putea sa intru ... (vezi toată discuția)
Recuperare dividende cuvenite C P C P Buna seara, Sunt titularul unui cupon de actiuni datat martie 1997, la o societate de actiuni din Bucuresti. Nu am primit niciodata dividende. De curand, de ... (vezi toată discuția)