daneza_daniela 
	    	Utilizator

daneza_daniela 
	    	Utilizator	    

ecopreda 
	    	Utilizator

ecopreda 
	    	Utilizator	    

carmen01011958 
	    	Moderator

carmen01011958 
	    	Moderator	    

daneza_daniela 
	    	Utilizator

daneza_daniela 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu	                   

[b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)
	                     Gabriela Monica Ionescu	                   

[b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)

getic2000	                   

Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
	                    getic2000	                   

Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)

petrescu alina	                   

Pentru obligațiile fiscale restante la 31 august 2011, penalitățile de întârziere se anulează sau se reduc.
Despre ce obligatii fiscale este ... (vezi toată discuția)
	                    petrescu alina	                   

Pentru obligațiile fiscale restante la 31 august 2011, penalitățile de întârziere se anulează sau se reduc.
Despre ce obligatii fiscale este ... (vezi toată discuția)