avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratie 390 pentru bilet avion
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratie 390 pentru bilet avion

Societatea unde lucrez a achizitionat un bilet online pt. un zbor cu avionul Bucuresti - Milano - Bucuresti, care se va face in luna februarie 2012, printr-o companie aeriana de transport [EDITAT]. Plata s-a facut cu OP in lei, in contul din Romania al companiei aeriene [EDITAT]. Ei ne-au emis o factura la care furnizorul este compania aeriana [EDITAT] din Ungaria. Factura este fara TVA si este in lei, asa cum am platit.
Trebuie sa prind aceasta factura in declaratia 390 Vies?
Aceasta factura unde trebuie trecuta in decontul de TVA? Se considera a fi un serviciu intracomunitar?
Va multumesc anticipat celor care ma ajutati cu raspunsuri.
Atat firma noastra cat si cea din Ungaria care a emis factura sunt inregistrate ca platitoare de TVA si apar in VIES.
Va doresc la toti un An Nou fericit si plin de impliniri!
Flori
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Agentie turism-tva achizitie bilet intrare parc distractie franta mioara danaila mioara danaila Buna ziua , o agentie de turism a cumparat , platind cu card , un bilet de intrare la un parc de distractii din Franta. Biletul a fost achizitionat la ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)