avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita. Irevecobila. Se mai poate prescrie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita. Irevecobila. Se mai poate prescrie

Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma urmareasca executorul pana cand gaseste ceva pe numele meu. Nu am absolut nimic pe numele meu, sunt doar salariat.

16/09/2010 Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând din contractelor de credit nr.2188505 din 30.06.2006 şi nr. 2740540/29/03/2007 încheiat între creditoarea BXX-GXXX SXXX GXXX SA cu debitorul DXXXX CXXXX. Irevocabilă. Încheiere
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:09, 3 Ianuarie 2012
Jocandi Causa a scris:

Nu se va prescrie niciodata daca vi se va pune poprire pe salariu. Poprirea nici nu se perima, veti fi executat prin poprirea a 1/2 din venituri ( sunt 2 creante) pana la recuperarea integrala a creantelor plus cheltuielile de executare.

cum adica nu se perima?

perimarea executarii are si exceptii?
:-/
Nu am fost contactat, nici acasa nici la munca. Mi-am schimbat locatia cu serviciul, lucrez la stat, sunt militar, la 2-3ani schimb orasul, Dar tot in armata sunt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Decembrie 2011
demyco79, utilizator
aveti poprire pe salar?? deci nu are cum sa se prescrie datoria ... poprirea si plata intrerupe lunar termenul de prescriptie, acesta tot prelungindu-se cu inca 3 ani
va gaseste dupa cnp. nu conteaza unde va detaseaza/transfera unitatea pt ca se transfera si dosarul dvs actele personale ... deci toate informatiile. nu aveti cum sa evitati

incercati sa ajungeti la o intelegere cu executorul sa platiti de buna voie sau cu creditorul poate obtineti niste reduceri semnificative daca va achitati integral datoria. altfel datoria creste si sunteti bun de plata oricum
eucivilavocat a scris:

Jocandi Causa a scris:

Nu se va prescrie niciodata daca vi se va pune poprire pe salariu. Poprirea nici nu se perima, veti fi executat prin poprirea a 1/2 din venituri ( sunt 2 creante) pana la recuperarea integrala a creantelor plus cheltuielile de executare.

cum adica nu se perima?

perimarea executarii are si exceptii?
:-/

Lol! sa inteleg ca nu stiati ca executarea silita prin poprire nu se perima? Nu fiti dezamagit! 90% din avocati nu stiu asta, plus 75% din executori. X-(
de ce nu se perima?
sunteti sigur ca aveti in vedere toate variantele posibile atunci cand afirmati ca nu se poate perima o executare prin poprire?
:console:

Alte discuții în legătură

Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)