avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pierdut contractul de la apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pierdut contractul de la apartament

Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate stie cineva cum trebuie procedat, mai ales ca actul este unul vechi dinainte de 89'. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 16:27, 4 Ianuarie 2012
Ati incercat la DAFI?
Da, ar fi incercare utila si cu rezultat daca ati cumparat prin ICRAL.
Va mai aduceti aminte ICRAL-ul de la care ati cumparat? Incercati acolo. Eu am scos din arhiva fostului ICRAL "Foisor" copie dupa contractul de vanzare cumparare a apartamentului.
Multa satatate si numai bine!
Solicitati sa vi se elibereze un duplicat din arhiva institutiei de la care ati cumparat apartamentul, iar daca ati cumparat de la o persoana fizica prin notariat, vedeti care institutie detine arhiva fostului Notariat de Stat.
Arhiva fostului Notariat de Stat este detinuta de Camerele Notarilor Publici, insa fiind inainte de 1989 achizitionat apartamentul , sigur I'l veti gasi la Dafi.

Alte discuții în legătură

Duplicat contract de vanzare cumparare 1974 bellefille bellefille Buna ziua.De unde se poate obtine un duplicat al unui contract de vanzare cumparare apartament din 1974 si cu ce documente si costuri?Mai detinem doar copii ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara numar de inregistrare bodo28 bodo28 soacra mea detine un apartament din anul 1992 . pana in acel an a stat in chirie in acel apartament dupa care l-a cumparat de la fostul CAP. pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru ivanvintilica ivanvintilica Impreuna cu doi frati avem mostenire de la parinti 5ha teren agricol cu Certificat de mostenitor. Doi frati sunt plecati la munca in afara tarii. Ne-am decis ... (vezi toată discuția)