avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare fara numar de inregistrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare fara numar de inregistrare

soacra mea detine un apartament din anul 1992 . pana in acel an a stat in chirie in acel apartament dupa care l-a cumparat de la fostul CAP. pe contractul de vanzare cumparare nu este nr de inregistrare cel din coltul din dreapta sus. arhiva de la C.A.P. a ars. unde as putea gasi acest numar pt a putea vinde apartamentul.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:14, 22 Februarie 2010
daca l-ati transcris, in registrul de inscriptiuni si transcriptiuni.. daca nu.. nu e si gata! se va trece fara numar.. mare scofala!!!... doar data la care a fost incheiat va fi trecuta, atat!
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Acte casa angelaivan angelaivan cum pot reface actele unei case cumparate de la IGCL care a pierdut tot dosarul cu contractul de cumparare si celelalte? mie mi-a ramas doar ultima chitanta in ... (vezi toată discuția)
Nulitate partiala titlu proprietate ericut ericut buna ziua , as dori sa stiu daca vi se pare legal ceea ce a facut primaria orasului X. Mama a achizitionat in urma unei licitatii supr de 1.500 mp teren curte ... (vezi toată discuția)