avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil

sotul meu a intentat divort, la partaj totul revine lui, divortul e de comun acord, in schimb el vrea copilul iar eu nu am de gand sa il cedez, nici nu se ocupa de copil, e mult plecat din tara, dar are casa si masina si eu nu am. Daca ma mut cu chirie, am loc de munca stabil oare pot sa obtin custodia copilului?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:15, 22 Ianuarie 2012
Spy007 a scris:
Si el are drepturi, desi este clara influentabilitatea lui si influentarea de catre parintele care ii este mai apropiat. Avantaj mama, de regula!

Nu obligatoriu @Spy007. Nu trebuie sa se plece de la aceasta premiza. :)
Spy007 a scris:

Va multumesc pentru raspunsurile privind dorinta copilului inainte si dupa 10 ani. Si el are drepturi, desi este clara influentabilitatea lui si influentarea de catre parintele care ii este mai apropiat. Avantaj mama, de regula!

Nici o instanta nu va da minorul unui parinte care nu are o locuinta. Oricat de iubit este de copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort  stoica_tatiana_2002 stoica_tatiana_2002 va rog. sotul meu a parasit domociliul meu. avem 2 copii sub 7 ani.el ar vrea sa aiba autoritate sa ii ia cand vrea.el vrea sa divorteze sa fie liber. nu ar ... (vezi toată discuția)
In cazul unui divort prin acordul sotilor, la starea civila, se stabileste si pensia alimentara pentru copii ? oanaportar oanaportar O verisoara vrea sa divorteze prin acord comun la ofiterul Starii civile. Are impreuna cu sotul 3 copii si o casa la tara, insa casa este doar pe numele ... (vezi toată discuția)
La audierea unui martor minor în vârstă de 13 ani este obligatoriu ... viorelv viorelv La audierea unui martor minor în vârstă de 13 ani este obligatoriu prezenta unui avocat sau a unui psiholog sau este destul sa fie de fata unul dintre ... (vezi toată discuția)